Coronavirus update
Klik hier voor het laatste nieuws over uw behandeling

Afspraak maken

Aanmelden

Bekijk de video’s met persoonlijke verhalen

Bekijk video'sNieuws coronavirus

15 maart 2020

Corona-update 16 maart: contact op afstand

Als u voor uw behandeling naar één van onze locaties komt, gaat er voor u iets veranderen vanwege het coronavirus. Bij het NPI wordt net als bij de andere onderdelen van Arkin Uw behandeling zal, indien mogelijk, op afstand plaatsvinden. We doen er alles aan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Uw gezondheid staat voorop. 

Het kabinet heeft maatregelen bekend gemaakt. Daar houden wij ons aan. Het is niet langer verantwoord om de zorg te blijven geven zoals u die van ons gewend bent, in face-to-face-gesprekken. We nemen geen gezondheidsrisico’s. 

Op afstand i.p.v. face-to-face
We hebben daarom een zorgvuldige afweging gemaakt. Als u een afspraak heeft op 16 of 17 maart nemen we nog contact met u op over uw afspraak. Tot in ieder geval 6 april zal uw behandelaar op afstand contact met u hebben, bijvoorbeeld telefonisch of met beeldbellen. Uw behandelaar belt u om dit met u te bespreken. Mocht face-to-face-contact echt nodig zijn, dan bespreekt uw behandelaar dat met u. 

Groepen worden afgezegd
Groepsbehandelingen worden helaas afgezegd, in ieder geval t/m 6 april, misschien langer. Groepen mensen bij elkaar vormen momenteel een risico. Uw behandelaar overlegt met u of u op een andere manier behandeling/begeleiding kunt krijgen, zoals telefonisch. Of misschien wordt het contact met uw behandelaar uitgesteld.

Intake-afspraken voor nieuwe cliënten
Helaas gaan alle afspraken die wij met nieuwe cliënten hebben voorlopig niet door. 

Deze maatregelen gelden in ieder geval t/m 6 april, misschien langer. Het veranderen of afzeggen van de zorg die u van ons krijgt is een moeilijke beslissing voor ons. We kunnen ons voorstellen dat de veranderingen voor u ook vervelend kunnen zijn. Als u vragen heeft, of ongerust bent, kunt u contact opnemen met uw behandelaar. 

 

Met vriendelijke groet, directie NPI 

 

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 NPI - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin