Naastbetrokkenen gezocht voor PICTURES*onderzoek

Voor een onderzoek naar het herstel in behandelingen van persoonlijkheidsproblematiek zijn onderzoekers van het NPI op zoek naar naastbetrokkenen van cliënten die al geruime tijd voor een persoonlijkheidsstoornis worden behandeld.

Op het NPI onderzoeken we tijdens groepsgesprekken met naastbetrokkenen belangrijke vraagstukken vanuit hún perspectief. Vragen die we stellen zijn bv: Wat ervaart u als belangrijkste verandering tijdens een behandeling van een persoonlijkheidsstoornis? Welke factoren ervaart u als belemmerend om herstel te bereiken? Enkele weken later ontvangt u een individuele opdracht waarin u aangeeft welke antwoorden uit het groepsgesprek u het meest belangrijk vindt.

Bent u een familielid, partner of goede vriend van iemand die al geruime tijd in behandeling voor een persoonlijkheidsstoornis? Dan komt u in aanmerking om deel te nemen aan dit onderzoek. U ontvangt een bol.com bon van €20 na deelname aan het groepsgesprek en de individuele opdracht. Daarnaast kunt u uw reiskosten van en naar Amsterdam declareren.

Lees hier alle informatie over het onderzoek. Wilt u uw ervaringen met ons delen en meedoen aan het onderzoek neem dan contact op met Hannah van den Eshof en Kim de Bruijn via pictures@npsai.nl.

*Perspectives of Individuals, Carers and Therapists Under RESearch